End of 23 august 1991

Plan 1 : Nak curi motor kesayangan Ell [ Takut terus report polis pulak budak ni ]
Plan 2 : Nak menyorok dalam bilik then nak culik
[ Takut buatnya dia keluarkan silat dia mampus kitaorg ]
Plan 3 : Ell bagitahu rahsia ekin pada naufal [ ekin mengamuk ! ]

Mesage Di antara Ekin & Ell :

Mula mula ekin kol ell.. then ekin mengamuk kata ell cerita rahsia ekin pada naufal.
then ekin letak telefon ..

ell msg : Napa nie ekin ?
ekin : kau pikir sendiri la, sanggup kau tikam aku belakang kan ! aku angggap
kau kawan aku.. kau memang macam sial kan !!
ell : Cuba kau cerita dari awal sampai habis apa naufal ckp..
[ ekin tak reply ]
ell : Apa yang aku cakap ? please bgtaw aku .sebab aku tak cakap apa pon dengan dia.
ekin :kalau kau tak cakap pape takkan la naufal cakap mcm tu..
sumpah aku terkilan dowh ngan kau ! kalau macam ni lah perangai kau,
baik kita takyah kawan la .. fuck !
ell : kalau kau taknak berkawan ngan aku skali pon..fine..maybe mmng aku tak layak pon.
tapi tlng bg tau aku apa salah aku? aku bwh rumah kau ekin. aku tunggu !

Lepas tu hady kol ell cakap ekin dah ade kat rumah nak jumpa kau ..
sampai je ell kat umah ekin marah marah dekat ell..

then


SURPRISE !!
dengan berjalan terjengket jengket , sha berjaya membaling ramuan yg dibuat td ! hohoho..
bermula perang baling baling ramuan hahaha..

Lu kene beb ! menangis ke apa ? ahahha :P

KAMI (:

Birthday boy ELL :)

RAMUAN
  • Tepung
  • Beras
  • Asam Jawa
  • Teh boh
  • Telur
  • Serbuk Kari
  • Minyak Masak
  • Kulit Telur

4 comments:

Farazila said...

uiks...smpi mcm tu skali....
jaat nyee..klu sis mmg dah lama nangis taw...

Shafiq Noh said...

Haahhaa.. yup yup ! kalau cpq pon ! tapi dah mmng bufday dia ! so memang kene la dia tu ! ahahahha (:

• Λ τ ♈ и • said...

ahhahaha! ell2 . hg tak kena kat nibong . hamekk hang! kena kat sana! aku nak ucapkan trima kaseh wehh! sebab tlg buad kat dea! yeahh! :P

Shafiq Noh said...

Hahhaha.. Ur welcome weyhh ! dia ni memang kena ajar sket ! ahahahha (: